Vi er igang med at sætte kabinettet i stand, på denne Jennings Standard Chief. Efter udbedring af skader og huller lakeres sidestykker og bundpladen.

Sidestykkerne monteres med de rengjorte dele. Det er nemmere at komme til end når de er montret på bundpladen.
Siderstykker fastgøres til den istandsatte bund.

Der kommes lim i rillerne i hver side. Da dette eksemplar ikke har været skilt ad siden fabrikken kan man gå efter hvor sømmene har siddet. Metal-mederne i toppen af sidestykkerne kan bankes på med en hammer for at få sidestykkerne helt ned i niveau med bundpladen.

Vores genanvendte søm bankes atter i fra bunden.

Træskruer der går op og fikserer træklodserne på indersiden af sidestykkerne hvor disse jo er holdt temmeligt godt fast med bræddebolte, skrues ligeledes i. Så monteres den fint istandsatte pumpe, der lige skulle skilles ad og rengøres og have fedt på den noget udtørret gummipakning såvel som i cylinderen. Møntskålen kunne lige så godt blive monteret ved samme lejlighed.

Husk at vatte kabinettet af så det er helt lodret – i begge sider og husk at bordet, kabinettet står på, selvfølgelig også skal være vandret.

Det hele holdes yderligere sammen af maskinpladen som fittes ind og fastgøres med de fire tilhørende bræddebolte. Hele herligheden er meget rigid sammenlignet med andre automater hvor limen i de tilfælde skal have lov at tørre helt op før der arbejdes videre med monteringen af de resterende dele. Men her kan arbejdes videre alt imens limen tørrer op.

Så er den del af automaten faktisk færdig og må bare vente på at alle de andre dele; skjoldene med tilbehør og værket, bliver klargjort.