Nogle af de vigtigste elementer i denne automat, er kabinettet og lyset.

Kabinettet

Kabinettet har oprindeligt stået i lakeret træ. En af de gode ting ved denne automat, var at siderne faktisk var meget pæne og som sådan stod helt originale, med de oprindelige decals og alting. Bunden derimod haltede. Den var malet helt sort og da vi fjernede malingen var der en masse hvid spartelmasse rundt omkring. Det tog lidt tid at få det skrabet af, for at få genopbygget kurver og kanten. Men det lykkedes til sidst.

Lys

Sideløbende har vi arbejde med lyset i maskinen. I denne type Jennings automat er lysinstallationen noget af det som gør den så fræk som den er.

I de senere Jennings (som f.eks. Bingo Bello fra 1960erne.) har man droppet denne for maskinen særegne fremtoning, hvilket er lidt trist. Det er naturligvis også medvirkende til at disse maskiner ikke har samme tiltrækningskraft og tilsyneladende ikke samme værdi for samlere.

Skjoldene på maskinen er en slags marmoreret bakelit. Heldigvis er disse 100% indtakte, da de stort set ville være umuligt at replikere hvis det er revner eller afskalninger. Der sidder et utal af pærer i maskinen. Oprindeligt har disse været glødepærer i bajonetfatninger. Men vi har naturligvis erstattet dem med LED pærer af samme type – i de samme fatninger (BA9s), for ikke at kompromitere maskinens originalitet – men stadig være energieffektive (lys nok) og mindske opvarmning (som ødelægger maskinen over tid).

Det er vigtigt at det sparsomme lys kan lyse gennem det meget kraftige grønne bakelit. Derfor skal metalskærmene, hvori pærerne er monteret, poleres op så de er blanke og kan få det reflekterede lys med som bidrag.

Lang historie kort: Det ser bare skide godt ud når der kommer lys i maskinen.

Det bliver sjovt at se den helt samlet. Utrolig smuk automat.