For næsten præcist 5 år siden, tilbage i Maj 2015, købte vi 2 automater. En Mills og en Jennings Star Chief. Denne Jennings automat havde mange alvorlige fejl mangler – heriblandt bundplade, mekaniske elementer, indlæg, pengekasse, topskilt, udbetalingstabel, glas og en række andre ting. Det var vist det man i branchen kalder et “lig”.

Vi havde på det tidspunkt ikke mulighed eller reservedele til at løse den udfordring. Så vi valgte at lade automaten indgå i en byttehandel.

Vi spoler tiden frem til April 2020. Jeg bliver ringet op af en mand som siger at han har fundet nogle flere dele til den automat jeg købte af ham for en række år tilbage. Jeg tænker “ja, okay, hurra – et par skruer og en fjedder”, men efterhånden som vi snakker går det op for mig at det faktisk er dele til den Jennings automat vi havde 5 år tidligere. Lidt skeptisk tager jeg ud forbi ham og ganske rigtigt – Han har stort set vel de fleste dele som manglede i Jennings automaten, herunder de vigtige orignale skilte fra The Sands Casino. Så jeg køber delene af manden.

Jeg var relativt sikker på at automaten stadig var i hænderne på ham vi byttede den med for 5 år siden. Og jeg synes det var vigtigt at delene blev samlet igen, således at automaten atter kunne blive komplet – hvad end det gik den ene eller ande vej. Så der skulle forhandles. Efter lidt tænkeri, endte vi dog med en byttehandel, hvor vi atter overtog automaten.

Så her er den – atter hjemvendt, som et stort samlesæt.