Vi gik igang med spilleværket til vores Buckaroo. Som man kan se på billederne var værket i en knap så heldig forfatning. Særligt værd at bemærke naturligvis er at en eller anden på et tidspunkt har afmonteret jackpotten og installeret en hjemmelavet jackpot – som i princippet fungerer udemærket, men ikke helt er maskinen værdig.

Og man undrer sig meget over at man har savet hele jackpot-elementet af bundpladen, hvilket den skarpe læser naturligvis straks har bemærket. Det giver os dog et helt konkret problem. Ud over at vi skal skaffe en jackpot til at sætte i maskinen, skal vi også fremskaffe en bundplade…

Helt tilfældigt havde vi dog faktisk fået en ekstra Jennings jackpot for noget tid siden. Denne kan passende bruges. Og et gammelt værk, må lide donor-skæbnen – da vi jo skal bruge en bundpladen… og måske andre dele.

Donorværket

Her er det så. Donoren som skal være med til at puste liv i vores Buckaroo.

Det kræver dog først at det hel skrælles af.

Og bundpladen så får en tur.

Men til sidst står den også som ny. Og vi har nu vores bundplade.

Værket bygges op igen

Nu kunne vi så lave endnu en nedtagning – blot af det rigtige værk. Vi bruge i del forbindelse lejligheden til at sætte værket ved siden af den renegjorte bundplade. Så kunne vi systemet afmontere en del ad gangen. Gøre denne del ren og dernæst at montere den på den nye bundplade.

På den måde flyttede delene sig langsomt over på den ny bund og var da helt klar til brug.

Nu begynder det at ligne noget…