Vi måtte gå helt i bund med denne automat. Rust og gamle reparationer af spilleværket, har gjort automatens indmad meget træt og ærgelig. Den har haft det hårdt…. meget hårdt.

Vi kunne, med værket ude af maskinen, lige benytte lejligheden til at fikse nogle detaljer på kabinettet. Bunden var gået lidt fra hinanden, så den måtte limes.

Restaurering af valsebånd

En dejlig ting ved denne automat, er at den stadig har de oprindelige valsebånd i blik. En mindre dejlig ting er dog standen. Vi prøver som regel af bevare de originale valsebånd om muligt – men nogle gange er de så hærgede at de desværre må udskiftes. Disse valsebånd var lige på grænsen. Efter noget vaklen frem og tilbage, valgte vi alligevel at restaurere dem. Der var flere stykker med havde bruge for ny grafik, som f.eks. dette.

Bemærk det ærgelige kirsebær og blommen. Det kan man jo ikke bruge som det er. Vi renser derfor båndende af og påmonterer derefter en decal ovenpå det originale symbol.

Efter lidt retouchering, bliver resultatet hæderligt.

Værket begynder at tage form

Men efterhånden bliver delene renset for rust og snavns, rettet ud, repareret og genmonteret. Og værket tager efterhånden form.