Vi har ny skilt vores lille Groechen enarmede ad. Det desværre tydeligt at den oprindeligt har haft en anden farve. Dels på de ridser og afslag som er kommet i den grønne maling – men særligt omkring skiltet og overgangene mellem den grønne farve og de røde striber.

Helt klassisk har tidligere maler, sprunget over for gærdet var lavest. Selvom den faktisk ikke er decideret dårligt malet, er det bare ikke i orden at man ikke afmontere skilte osv. inden man maler automaten om. Det svarer lidt til at male sin dør derhjemme uden lige at afmontere dørhåndtagene (eller i alt fald lige løstne langskiltene). Det er sku for usæriøst.

Desuden binder den grønne maling ikke ordenligt og den ridser derfor meget nemt igennem. Man har nok ikke primet / slebet underlaget først. Eller man har simpelthen bare brugt en dårligt eller forkert maling.

Vi ønsker også at føre maskinen tilbage til den original blå med blanke striber. Så derfor må alle skjolde afmonteres, hvilket også giver os lejlighed til at rense og klargøre tokensystemet. Netop dette system har heller ikke virket korrekt i mange år, selvom alle delene umiddelbart er der. Men mere om dette når vi gennemgår det mekaniske.

Afslutningsvis blot lidt billeder af de afmonterede skjolde og tokensystem.