Pengekassen poleret op og nyt manglende låg fremstillet

Det vand der tilsyneladende var kommet ind maskinen på et tidspunkt kan kun lande et sted til sidst og det er pengekassen som da også var noget medtaget.

cash-tray-with_new_locks cash-tray-1

Låse mage til vor SEGA låse blev monteret men nogle fiksfakserier.

Ny kabinetlås monteret

cabinet-lockDet var til gengæld en større historie hvor vi måtte udtage selve cylinderen og få den fittet ind i det helt specielle låsesystem som denn maskine har. Fronten lukkes til og cylinderen fastholder denne i nederste position og så låses der med nøgle. Det er ikke som pengekassen låsene en tubular model (rund nøgle) men en flad nøgle, så man skal være lidt forsigtig ikke at komme til at knække den.

Så blev vor Bell-O-Matic helt færdig

mechanic-inside-view front.rear

Et kig ind kabinettet hvor mekaniken er på plads og til højre fronklappen lukket op.

Ved en senere lejlighed vil vi forklare om jackpot boxen som i denne her maskine var noget medtaget og slået skæv. Men der kan jo som regel rettes op på denne slags ting og den fungerer da også fint nu.

front-close-up-2front-close-up-1

I modsætning til andre automater har denne en stor betalingsskål hvor mønterne ikke hopper ud over kanten. Der er sågar plads til en jackpot eller 2

bell-o-matic-front-restaurated

complete-on_console

Vi fik fat i et fint skab (konsol) der passer fint til maskinen. Bell-o-Matic modellen her er lavet specielt til det danske marked og er en smule midre end gennemsnittet. En rigtig lille flot maskine fra ca. 1960.

En lille video her som man kan se at den ren faktisk kører fint. Med nogle få men rigtige justeringer og tilpasninger kan man få de rigtige tider og intervaller på tromle spiningerne så de ikke stopper så hurtigt som man ellers ser på mange maskiner i almindelighed.