Da vi fik for nyligt muligheden for at købe endnu en Lord Sega spilleautomat, sprang vi på. Den bringer en del gode minder tilbage til den forrige Lord Sega vi havde. En fed maskine, rent mekanisk. Mange gode løsninger og meget driftsikker, samt serviceringsvenlig, da hele mekanikken kan tilgås fra fronten.

Maskinen er komplet. Der mangler ikke noget og kromen fremstår undtagelsvis flot – omend snavset. Malingen er noget trist og den er relativt snavset, både indvendigt og ude. Derfor kører den heller ikke helt godt – men den kører. Selv lyser virker, selvom ledningsførslen ikke er pænt helt i top. 220V ledning kommer bare igennem et hul i bagpladen uden trækaflastning og hvad de ellers skal til.

Modsat den tidligere vi havde, er denne udbetalingstabel faktisk fejlfri.

Men som ofte, er det hvide grafik omkring valseåbningerne, helt afskallet og ødelagt. Det er de ikke sluppet godt fra hos Sega. Alle deres maskiner har dette problem i forskellige grad. Typisk en kombination af varme fra lysstofsrør og valg af upassende maling.

Under vinduet på fronten, har den fået eftermonteret en stålplade som sidder fast med et par bræddebolte. Om det er noget Sega selv gjorde senere i automatens levetid, eller hvorfor vides ikke herfra. Men det er helt sikkert gjort for at forhindre slidtage. For når folk står og venter, klar med den næste mønt – har de en tilbøjelig til at gok-gok-gokke den mod et eller andet. typisk denne kant. Det kan de nu gøre uden at ødelægge bemalingen.

Det grønne klistermærker i vinduet, samt tilsvarende i jackpotvinduet har vi ingen god forklaring på. Det ser bare ånsvagt ud. Andet er der ikke at sige til det.

Mekanisk er automaten komplet – omend i meget dårligt kørende stand. Den skal også have en tur.