Endnu engang er det blevet handlet ind. Denne gang 2 klassiske enarmede tyveknægte fra to af de helt store fabrikanter; Jennings og Mills.

De er begge i meget ringe stand og der er en række fejl og mangler. Denne type maskiner (særligt Mills’en) dukker dog ikke frem fra hølofterne hver dag – og da prisen var rimelig, måtte vi slå til.

Jennings Standard Chief

Jennings Chief first look (2)Jennings Chief er af mange kendt som “den med indianeren”. Da er en maskine som er meget flot i designet og som mange derfor kan huske fra fordums tivoli ture.

Forhåndenværende mangler dog både udbetalingsmekanisme, bagplade og indlægget hvorpå udbetalingstabellen fremgår. Førstnævnte bliver en udfordring.

Ligeledes manger nøgler (som altid ønsker man at sige).

Jennings Chief first look (1)

Mills Hi-Top (4 valser)

Mills 7-7-7-7 first look (2)Denne er særlig interessant da den, modsat sin mere almindelige 3 hjulede bror, har 4 tomler at køre med. Dette er ikke noget man ofte ser og slet ikke som restaureringsobjekt på det danske marked (som trods alt er relativt lille sammenlignet med udlandet).

Den fremstår udvendigt meget medtaget. Der er dog ingen større skader som sådan.Den skal nok blive flot igen, selvom den pt. ser noget sølle ud.

Mills 7-7-7-7 first look (1)