Vi smøgede ærmerne op og gik i krig med at splitt automaten ad. Det var lige uden af vejen – og krævede blot lidt hårdt arbejde.

Først fjernes de store metalskjolde på fronten – og indmaden i samme. Noget af det første man afmonterer, er det hvide indlæg fra topskjoldet, som findes i mange Jennings enarmede fra tiden 1940erne til 1970erne. Det er noget unikt for Jennings, som vi ikke kender fra andre maskiner. Indlægget er en zinkstøbning, men gør også at man skal passe godt på. Ryger den på gulvet går den i stykker og det kan ikke umiddelbart laves. På billedet herunder ses et sådan (som trænger til at blive rengjort).

I midten kigger valserne frem. I de tre cirkler, vil de symboler som er gevinstgivende, blive vist – således at man, som spiller, ikke er i tvivl om maskinens udfald. Hvis man ser efter vil man bemærke at der under hver er et hul i bunden. Lys fra en dér anbragt pære, kaster diskret lys op på  op på symbolerne.

Slisken til venstre er mønt retur og rummet til højre i billedet, er der hvor udbetalingstabellen sidder. Udbetalingstabellen, har ligeledes et hul inde bagved, hvori en pære kan monteres.

Den forhåndenværende automat, har dog ikke lys indbygget. Det var et tilvalg man kunne gøre da automaten oprindeligt blev bygget og købt. Typisk kostede det en del ekstra at købe en automat med lys, hvorfor man ikke ser det i alle automater. Ser man på topkassen, hvor det store skilt sidder – aner man også hvad ligner en holder til et lysstofrør – og det er ganske rigtigt hvad det er. Det betyder dog ikke at der har været lys her – men blot at det er standard beslag, hvorpå lysstofsrøret ville sidde, såfremt man havde bestilt automaten med lys.

Herefter skrues det hele ud af kabinettet, således at man kan få det rengjort og komme til at arbejde med træværket.

Herefter er det i virkeligheden blot et spørgsmål om rengøring. Inden man kan begynde at samle maskinen og få den til at køre ordenligt, er det en rigtig ting at gøre at alt skidt og indgroest snavs, bliver vasket af – således at man kan få delene til at virke ordenligt sammen. Også for syns skyld og lugtmæssigt er det blevet obligatorisk når vi er i gang.

Vi starter ofte med at vaske bundplade. Det gøres rent nemt i petroleum, da det opløser både olie og fedt.

Kabinettet trænger også til en kærlig hånd.

Og det er de sædvanlige småskavanker, så som revnet glas ved jackpot kassen