Lad os bare tage det fra en ende af. Det er nemlig nok at tage fat i.

Vippemekaniske til mønten

Denne arm er knækket og skal svejses. Det er støbegods, så det er ikke optimalt. Men det lader ikke til at det er en arm som lider stor belasning – OG det er en mindre og ikke synlig ting. Vi undrer os derfor også over hvordan den kan være knækket?

Ser vi på resten af enheden, kan man se at den har været svejset før. Igen, man undres.

Kabinettet

Kabinettet har de sædvanlige problemer for et kabinet af den type med den alder. Løse led, smårevner, afslåede stykker og manglende glød i træet. Det skal have den vanlige tur.

Dækplade til mønthåndtering

Oprindeligt har der været en dækplade til at skjule mekanikken omkring møntindkastet. Ofte er det blot en blikplade og det kan vi formentlig selv fabrikere.

Bagplade

Et mellemstort projekt er bagpladen. Der skal være en bagplade til en sådan automat. Den tjener flere formål. Ud over det åbenlyst dekorative, forhindrer den også pil-fingre i at rode, sikrer pengene og reducerer støj. Og ja, så mangler den jo – og alene derfor.

Den behøver ikke være præcist magen til den oprindelige bagplade, men den være tidssvarende i udseende og materiale (egetræ).

Ofte finder vi en gammel skabsdør eller tilsvarende og ombygger til formålet.

Urværket skal laves

Uret har vist sig at have mange skæve tænder på tandhjulene – særligt det store. Det skal justeres og rettes til, så det kører glat og ikke går i stå.

Symboler på skive og toptabel

Vi skal have indentificeret hvad er der op og ned med udbetalingen af denne Caille Commercial. Udbetalingstabellen virker lidt mærkelig ved første øjekast, men det lader til at være en typisk udbetalingstabel for den type automat, viser lidt research og et par Google søgninger. Spillepladen derimod virker ikke helt korrekt. Selvom symbolerne er korrekt, er den dårlig lavet. Som printet på en dårlig printer ud fra en lavkvalitetsindscanning. Den følger heller ej konturen af det jernblik som den er limet fast på.