Som tidligere nævnt købte vi for nyligt bl.a. en Sega Bonanza Star hjem. Lad os kigge lidt nærmere på den.

Sega producerede i 1950erne og 60erne en række mekaniske enarmede tyveknægte. Disse blev fabrikeret delvis i USA og delvist i Japan. Man kan læse mere om dette på segaretro.org. En meget populær model var Bonanza Star med Jackpot, som er den vi har her. Der var dog en række andre modeller, som alle i store træk ligner hinanden. Den mest interessante er disse, som derfor lige bør nævnes, er Sega Mad money.

Forhåndenværende automat har dog en række problemer. Den eneste grund til at vi faktisk købte den var forbi at den havde topkassen med. Uden denne er de knapt nok værd at sætte i stand, da udgifterne så slet ikke står mål med værdien af automaten efterfølgende – desværre. Men det er heldig ikke tilfældet her. Der er stadig noget værd at redde.

Endvidere er den faktisk rimelig pæn inden i. Der er ikke meget rust (typisk for Sega, da næsten alt blev lavet i rustfrit stål). Japanerne kunne deres kram, det må man give dem.

Kabinettet er faktisk også meget pænt. Men skjoldene er total oversnavsede. Så en større rengøring er i vente. Så må vi se om malingen inden under er pæn nok eller om man er tvunget til at male den helt om.