Så dukkede der endnu en automat op. Denne gang en klassisker – Bajazzo automaten fra Jentzsch & Meerz. Produceret fra midt 1920’erne og frem til op i 1950’erne, i forskellige varianter, er dette en af de klassiske vægspil – som mangler husker og kender fra de omrejsende tivolier.

Vi er bekendt med en håndfuld forskellige varianter af dette spil. Hvilken version og årgang forhåndværende automat er vides dog endnu ikke – men det må være til at finde ud af.

Automaten har en lang række skønhedsfejl, defekter og mangler – og virker naturligvis overhovedet ikke. Det meste lader dog til at være der. Følgende “mangler” er identificeret: 1) Glasfront mangler. 2) Nøglen mangler (den som sidder i er ikke korrekt – blot brugt som håndtag for at åbne automaten åbnes). 3) Kuglen mangler. 4) Beslag/hængsel i siden mangler. 5) Klovnen manger (øv!). 6) Den ene knop er forkert. Derudover mangler der sikkert også lidt fjerdre og småting. Det må nærmere inspektion afdække.

Indledningsvis først et par “før” billeder.

Bajazzo_initial (3) Bajazzo_initial (2) Bajazzo_initial (16) Bajazzo_initial (13) Bajazzo_initial (7) Bajazzo_initial (20) Bajazzo_initial (11) Bajazzo_initial (12) Bajazzo_initial (8) Bajazzo_initial (17)  Bajazzo_initial (6) Bajazzo_initial (12) Bajazzo_initial (10) Bajazzo_initial (9)